🌸 SITI NURNADIERA HASHIM 🌸
Not a goodbye.
posted by ITSNDIERABEAR September 23, 2017 0 comments
Assalamualaikum peeps. Seperti yang sedia maklum,saya telah meneruskan pengajian saya di tingkatan 6. Jadi, masa yang saya ada adalah terhad. Teringin nak blogging setiap minggu. Karang apa yang menarik yang berlaku and so on but i just can't 😢. Dan bulan sepuluh hampir tiba. Dan membawa maksud, trial STPM sudah dekat.

Untuk maklumat semua, trial STPM untuk sekolah saya jatuh pada hari Ahad iaitu 1 Oktober 2017. Berlangsung selama 4 hari. 😟 Sebelum trial pulak, 30 September ni ada pertandingan kitar semula dekat SMK Labu Besar. Jadi untuk seminggu dua ni teramatlah sibuk. Sibuk nak study dan berlatih untuk pertandingan lagi. Rasa nak nangis ja.

Untuk subjek sejarah,alhamdulillah buat masa ni belum ada masalah. Dan alhamdulillah, setiap kali study sejarah semuanya senang masuk. Cuma untuk 2 subjek (pengajian am dan perniagaan) agak mencabar untuk saya 😰 Tapi insya allah dengan masa yang saya ada, saya terus dan terus study untuk raih pointer yang cun melecun untuk sem 1 ni. Insya allah.Harap semuanya berjalan dengan lancar. Doakan saya dan kawan-kawan saya yang lain dapat menjawab soalan trial dan peperiksaan sebenar nanti. So,talk to you guys later (bila semuanya dah okey.)  Semoga Allah permudahkan. Aamin.


© 2014 - Layout created by nadiera hashim.
Do you know ? WE LIVE UNDER THE SAME SKY