๐ŸŒธ SITI NURNADIERA HASHIM ๐ŸŒธ




Happy birthday Eleepanda โ™ฅ
posted by ITSNDIERABEAR August 04, 2015 0 comments


                                {ใ“ใ‚“ใซใกใฏ}

Dia lahir 5 ogos 1999 . Tak pasti sama ada malam atau pagi . Tapi kalau tengok dari kulit dia , dia keluar waktu pagi . Kenal dia sejak darjah 2 . Masa tu tuisyen sama sama dekat sebelah kedai tabarani . Lepas tu naik darjah 3 kami satu kelas . 3 cerdas . Dan masa tu dia macam ' eh ! ' sambil pandang aku . Hubungan kami tak rapat dulu dan tak lama . Naik darjah 4 sampai darjah 6 kami buat hal sendiri .

                        Eleena yasmin >12 tahun<

Bila dah keluar dari sekolah rendah , aku jumpa dia dekat sekolah menengah pulak . *keciknya dunia* . Naik form 1 , dia pandai lagi dari aku . Dia dapat masuk kelas cemerlang . Dan aku bestari . Waktu birthday aku , aku jemput dia datang dan sewaktu dengannya . Ya mula dari sini kami bersahabat baik . Naik form 2 pulak , dia turun kelas , aku ? Lagi lah turun xD . Mula dari form 2 ni lah bffuid wujud . Kami selalu rehat sama sama dan buat benda budu sama sama . Naik form 3 ... jeng jeng jenngg ** siti nurnadiera binti hashim telah membuat kemunculan semula dan dapat naik kelas 3 cemerlang manakala eleena yasmin turun satu anak tangga .** buat suara pengulas sukan . xD . Tapi kami bersahabat jugak .
Dan bila naik form 4 . Ini kali kedua aku sekelas dengan dia semula xD . Dalam kelas kami macam belangkas . Kalau homework fizik tu , mesti kami macam ' takpa kita salin soalan ja ' . Itulah kami xD . Dan harini birthday dia . Manusia yang paling aku sayang . Yang memahami aku . Walaupun dia ni mcm lembab sikit -,- . Tapi erm dia ni yang selalu buat aku gelak macam orang budu . Yang selalu kongsi lengan yang banyak lemak bila mengantuk dalam kelas .

Selamat hari tua hakak namin . Terima kasih sebab muncul dalam hidup aku  . Selalu memahami aku  . Yang selalu bagi semangat dekat aku . Selalu pi sini sana dengan aku . Dan yaaaaaa kita layan movie jepun sampai lupa nak buat homework . xD menangis tengok koizora xD Teman setia aku yang selalu menemani aku ke tandas . Teman tak buat homework . Teman makan dalam kelas . Teman kutuk orang terutama catwalk . happy birthday semoga hang capai apa yang hang wishkan selama ni . Dan hang pun dah 16 tahun tepat , so jadi contoh yang baik untuk aku , ana , pea , dan fina xD . Dan semoga hang kekal gemok chubby comel dan berlemak selama lamanya . Nanti boleh aku sandar dekat lemak hang . Ok sekali lagi happy birthday my sweetheart . I love you till jannah . :'*


ร‚ยฉ 2014 - Layout created by nadiera hashim.
Do you know ? WE LIVE UNDER THE SAME SKY