๐ŸŒธ SITI NURNADIERA HASHIM ๐ŸŒธ




happy eid day
posted by ITSNDIERABEAR July 23, 2015 0 comments


ใ“ใ‚“ใซใกใฏ - ์•ˆ๋…•ํ•˜์„ธ์š” - Assalamualaikum *kenyit mata sikit*


Baru harini dapat update wuihh . Tahun ni raya balik kampung ermm . Masa nak p tu berat sangat hati nak p . Yalahkan . Bila fikir balik , kalau balik kampung , tak dapat nak beraya dengan abang abang dan kakak . Dih sangat . Tapi kalau tak ikut , tak dapat raya dengan mama . Lagi sedih . Sepanjang dekat kampung {selasa hingga sabtu petang} menangis dalam diam je kerja . Sedih sangat . Rasa nak je lari naik bas balik kulim . Dah lah pagi raya x dapat beraya dekat kubur dengan ayah . Ni tahun first tak melawat ayah dekat kubur . Rasa bersalah sangat . Rasa sedih sangat bila dengar orang kata waktu satu syawal ni lah semua roh roh tunggu ahli keluarga datang melawat . Erm macam mana lah dengan arwah ayah masa tu .. pagi raya tu abang syaiful dengan abang fairuz call . Dapat beraya dngan dia walaupun otp je . Dapat minta ampun pun dah memadai . petang tu pulak kaklong call .


Erm tahun ni dapat banyak sangat duit raya . Walaupun tak semua abang abang bagi ... tapi depa tukar dengan benda lain . Ada yang belanja kepci , bawa jalan , belikan ramyun xD pastu macam macam lah . Best sangat . Duit raya pun lebih dari cukup nak beli bts summer package . Hahahahaha alhamdulillah ..



Raya ketiga tak salah , aku , namin kak liya dengan kak alis beraya rumah zaf . Mak dia masak mee kuah . Dap sangat . Namin sampai kembung perut makan dekat rumah zaf . Bffuid , kami dua je yang p sebab yang lain belum balik dari kampung masa tu .


Muka kiutt je semua hahahahaha . Erm k selamat hari raya . 


ร‚ยฉ 2014 - Layout created by nadiera hashim.
Do you know ? WE LIVE UNDER THE SAME SKY