🌸 SITI NURNADIERA HASHIM 🌸




T A W A K A L .
posted by ITSNDIERABEAR December 18, 2014 0 comments
                                               


banyak student form3 be like ...

Embedded image permalink
ya allah.. takutnya result nak keluar dah .. otokae otokae ~~ agak agak gred turun tak ? macam mana kalau aku gagal . shit ..
 urgh . guys . Tawakal ja la -_- tak perlu lah buat takut bagai . Memang bohong la kalau aku kata aku tak takut LoL . Tapi bila difikirkan kita dah buat sehabis mungkin kan . Kita buat solat hajat , baca al quran , baca yasin , berdoa , ulangkaji ,study hard and study smart dan bermacam lagi . so tawakal ja la . Tapi jangan la 'tawakal' hampa tu macam " tak payah baca al quran dah la . biar ja result aku keluar macam tu ja . tahun depan form 4 so boleh honeymmon lagi ." itu minta lempang namanya . Tawakal yang aku maksud terus berdoa agar result kita nanti akan cemerlang . Doa ddan terus berdoa maksud aku .


"nad dah buat sehabis mungkin . kalau nad buat bersungguh mesti hasil dia baik . tak dapat A tak pa . nad boleh belajar dari kesilapan ." - someone i love.

ngeee .. bila dengar orang tu cakap macam tu and i was like " tak pa nad . hang dah berusaha . jangan nangis kalau result tak elok sbb hang sendiri tau diri hang . "

okey tinggal lagi beberapa hari ja lagi . dan aku masih ada dekat rumah abang aku dekat subang bestari yah .. aku akan balik malam 21 haribulan ni dan mungkin sampai pukul 4-5 pagi macam tu . so sempat bersiap nak ambik result untuk hari yang berikut nya .. hohoho . baju sekolah tak beli lagi . tapi keperluan nak belajar beli dah . yeah . aku dapat 2 beg sekolah tahun ni . thanks to kak nami and abang fairuz sebab belanja dan thanks untuk mama jugak :') depa cakap "beli ja 2 beg . satu pakai p sekolah . satu lagi pakai p tuisyen . belajar elok elok tahun depan " hehehe okay my dear .

                                             
Embedded image permalink


ceyh .! gedik ja dua orang ni -_- suka sangat bunuh 'jiwa dan raga' aku nih . you guys really work hard huh my bangtan boys . yeah im proud of u guys :')


© 2014 - Layout created by nadiera hashim.
Do you know ? WE LIVE UNDER THE SAME SKY