๐ŸŒธ SITI NURNADIERA HASHIM ๐ŸŒธ




My boyfriends (eh!?)
posted by ITSNDIERABEAR November 28, 2014 0 comments
ใ“ใ‚“ใซใกใฏ ..



" mama , kalau naik keretapi nanti pening dak?  Macam mana kalau nad silap tempat duduk? Kalau tertinggai stesen nanti macam mana?  Kalau ada orang duduk sebelah nad nanti macam mana?  Macam mana kalau silap gerabak?  Otoke! "


Okey -.- soalan yang sama aku tujukan dekat mama. Tiket dah beli tak kan tak p pulak kan --' terpaksa la p jugak. Tapi ini lah kali pertama aku nak travel sorang sorang.  Tapi best jugak xD Rasa risau masih ada , rasa excited tahap 90% sebab nak jumpa Muhammad Adam Aisy and Muhammad Aisy Hafiy. Ya allah rinduh nya dekat boyfriends aku tu.






Ya allah Adam Aisy . Kenapa suka sangat kacau baby Hana tidur. Kamu tuh dah la besar ๐Ÿ˜‚ Baby hana sampai takut dengan Adam.



Say hello to Baby Aisy or Aisy junior . Hahaha.  *hidung tu ikut mama dia* Baby Aisy lahir awal september haritu. Ramai kata muka Baby aisy tak jauh beza dari Adam aisy masa baby dulu.  Hahaha . Dan ada yang cakap "ya allah comelnya... " well dah keturunan *k perasan sat*


Kita jumpa pagi selasa okey my boyfriends.  Mungkin sampai pukul 3-4 pagi. Abang jangan lupa ambik nad pulak --' errm ya to ibu azhan,  cepat sihat ya ibu. Nad tahu ibu kuat kan ๐Ÿ˜Œ
Get well soon ya ibu.







ร‚ยฉ 2014 - Layout created by nadiera hashim.
Do you know ? WE LIVE UNDER THE SAME SKY