๐ŸŒธ SITI NURNADIERA HASHIM ๐ŸŒธ




Kenduri kahwin with them โ˜€
posted by ITSNDIERABEAR November 23, 2014 0 comments
ใ“ใ‚“ใซใกใฏ ..

Malam sabtu zafirah call ( padahal wechat ada --' rindu nak dengar suara aku mungkin xD ) dia tanya nak pergi rumah zul tak sebab ada kenduri.  KEnduri tu dekat ja dengan rumah aku dan depa bercadang nak kumpul dekat rumah aku dan baru pergi rumah zul. And i was like..  hmm ok then.

Pukul 1.00p.m. macam tu hujan lebat turun dan kami berkeras nak pergi sebab kami sanggup tak makan dari pagi sebab nak makan nasi kenduri --' masa kami pergi tu ingat kan orang dah kurang sebab kami pergi dalam pukul 2.30p.m macam tu xD k tengok gambar dibawah.



YAng pakai baju ungu tu nama dia Akhyar .Sebelum cuti sekolah harituh dia kata nak simpan rambut sampai kedagu --' nak ikut style G-DRAGON (penyanyi korea) katanya xD Baju merah tu Najmi tapi kami panggil dia Nami ja . Kawan baik katakan .






masa kami bergambar dekat luar , kami terumpa tuan rumah - zul-  kami ajak dia bergambar tapi dia malu malu --' porah zul . Btw tema rumah kenduri tu sama warna dengan baju kurung aku ใ… ใ…กใ…  patut la masa aku mai depa usya aku semacam . YEahh de kuning is me --' masa zul kata dia malu , dia ajak kami masuk rumah bergambar dengan pelamin sekali . Sofea memang banyak akai --' dia suruh aku selfie ddengan zul and yeah itu lah hasilnya --' kami ada buat satu gambar 'candid' kononya --' menjdikah ?! Lolol  thanks to nur afiqah binti mohd arif a.k.a adik gha sebab sudi tolong kami ambik gambar ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹ใ…‹

     -THE END -






ร‚ยฉ 2014 - Layout created by nadiera hashim.
Do you know ? WE LIVE UNDER THE SAME SKY