🌸 SITI NURNADIERA HASHIM 🌸




i'm back yeah .
posted by ITSNDIERABEAR November 09, 2014 0 comments
Assalamualaikum guys . :3 rasanya dah 1 tahun lebih mungkin aku tak tengok blog ni -_- k memang serabut . but first .. nak cakap sikit nih ..... PT3 SUDAH TAMAT !!! yeahhh ,, akhirnyaaa .. tapi dalam masa yang sama rasa meluat pun ada jugak -_- nak tau kenapa ? ofc pasai PBS yang tak siap , folio yang cikgu bagi kena buat sampai habis and then kena berlatih bercakap depan ckgu sejarah yang bernama cikgu Rosmizi .. nak kena bercerita dari bab 1 sampai tanah melayu dapat kemerdekaan . ouh yeah memang SUKA pun --'' tapi apa kan daya kan .. 

lepast pt3 ni .. semua kna datang sekolah mcm biasa jugak sebab PBS tu la . tapi sebenarnya best sebab cikgu kami semua baik baik belaka . mau tak nya ,,, hari hari kami masuk makmal komputer and yeah .. sekarng pun sama . hari ni dengan teacher tan yuke yew .. teacher cina yang paling baik dan comel . set aku ada bffuid dan dengan rezeki allah set teacher salparina pun masuk sekali tapi tak semua .. cuma bffuid ja , yang ada arie our ketua kumpulan gha , namin ,zafirah , nan  , sofea , baby , dan aku ,.. bffuid yang lain ada dalam set depa masing masing ..

tinggal lagi sebulan nak sekolahnya pun .. jadi aku dah bercadang dengan bffuid nak buat apa cuti akhir kami nih .. mungkin kami akan lepak macam biasa dan makan makan dekat kedai cikgu .. dan baki cuti yang lain kami akan bercuti dengan family . my big brother suruh cuti dekat rumah dia , dan mcm biasa kalau dengar perkataan cuti dari mulut dia mesti ada maksud tersirat -_- contohnya kena jaga anak dia . hurm tapi tak best jugak jaga baby kan . adam aisy dan aisy hafiy tak la nakal pun . abang kata kalau aku p rumah dia , dia akan bawa aku p mana mana ja yg aku nak dalam maksud lain BELANJA la .. ^^ k yang ni aku suka .. tapi rumah dia dekat subang jaya kott -_- dia suruh naik kereta api p sana . SORANG SORANG k tidak berteman atau apa.. ada la bffuid yang lain nak teman aku p sana tapi rasa mcm menyusahkan depa ja ,,. tak pa tak pa , nadiera kan dah besar .. boleh jaga diri kat sana nanti . insya allah ... --publish--


© 2014 - Layout created by nadiera hashim.
Do you know ? WE LIVE UNDER THE SAME SKY