🌸 SITI NURNADIERA HASHIM 🌸




Soalan cepumas kepada mangsa tag Iyera.. ;)
posted by ITSNDIERABEAR May 27, 2013 0 comments
                        
Assalamualaikum... *sila jawab salam k... Sudah dengar lagu "Pretty Boy" ?? Best kan..kan....... Iyera buat entri ni sebab di tag oleh budak comel Najwa ni.. Ok Iyera akan jawab k... Jom start game taggiieee ni.... 


Rules
1. Post this rules.
2. Write 11 thing about yourself.
3. Answer the question the tagger set to you. 
4. Create 11 new questionfor those you want to tag. 
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
6. You are not allowed to tag back.
THE 11 things about me
  1. peminat setia kpop
  2. suka lelaki mata sepet
  3. suka tengok orang yang pakai specs
  4. cepat jatuh cinta
  5. suka warna ungu,pink,putih,hitam and hijau
  6. takut duduk kat tempat gelap
  7. tak suka kopi
  8. cepat touching
  9. pemalu
  10. tak suka belajar kecuali mata pelajaran tu berkaitan dengan seni atau musik
  11. kadang-kadang kepala otak saya ni lambat loading 

Soalan dari budak najwa


1.Lagu korea pertama yang korang pernah dengar?
Beast-Bad girl...

2.Dalam running man korang suka sape?why??
Mestilah zirafah saya tu... Dia comel sangat sangat~ Hahahahahahahahahahaha~
3.apa cita2 korang bila besar nanti?
Banyak la.. Tapi kitew nak jadi Doktor... 
 4.Artis paling korang suke sape?why?
    Park Yu Chun..!!! why.. ~hahaha~ of coz sbb dia handsome... Muka dia cute sangat... Suka tengok dia berlakon dalam drama i miss you... Najwa tengok tak..?? hahaha
5.Kalau korang dapat tiket percuma pergi korea,tempat mana yang korang nak sangat pegi kt negara tuh?
hmm.. Nami Island..!! Pastu nak lepak dekat sungai Han,.,,
6.korang pernah pegi konsert artis korea?bila dan dimana?
~hahaha~ Tak pernah lagi la... Sedih sangat.. Tak da rezeki ... Apa boleh buat...
7. 3 perkara yang orang tak tahu pasal korang?
Penakut nak pegi tandas malam malam , anak manja , suka peluk bear bear..

8.Post satu favourite gambar artis yang paling korang sayang.



9.kenangan pahit korang sepanjang tahun 2012?
Turun kelas... Pahit tak terhingga...!!
 10.Azam korang yang dah  tercapai pada tahun 2012?
PBS dah lepas band 5.... ^^
11.Perkara yang paling korang tak suka??kenapa?
Kawan yang jenis kutuk belakang,tikam kawan,gedik,selekeh,mengedik dengan budak lelaki sebab semua tu menjatuh kan maruah diri sendiri..!!

And now my 11 qusetion for the lucky people that I'm gonna tag :D

  1. What is your hobby?
  2. Siapa artis yang awak paliiiiiiiing sayang. Why?
  3. Apa awak nak cakap dekat hater kalau dia kutuk bias awak ??
  4. Tempat paling romantik dekat korea yang awak tahu..
  5. Perasaan awak bila bias awak masuk we got married ??
  6. Kalau awak dapat jumpa dengan bias awak.. apa yang awak nak cakap dekat dia.??
  7. Cerita hantu apa yang awak minat?
  8. Kalau awak diberi peluang untuk jadi guest dalam Running Man, awak nak jadi guest untuk episode apa? Why?
  9. Post satu gambar kenangan manis awak. (tak kisah family/kawan)
  10. 5 perkara yang awak nak buat kalau terjumpa hater.??
  11. Adakah awak Team Inspirit Gila ?? 
Okay, penat menaip. Selamat menjawab kepada mangsa tag Iyera. Bila dah siap. Jangan lupa jemput Iyera baca. Okay? BYE! ^^ pyoong..!!


di tag... awak ... awak... awak.. dan awak....


© 2014 - Layout created by nadiera hashim.
Do you know ? WE LIVE UNDER THE SAME SKY